tiistai 6. lokakuuta 2015

Valtuustoaloite Rantatunnelin ja Hervannan välisen Kekkosentien/Hervannan valtaväylän siltojen somistamisesta Laulunmaan sillan kaltaiseksi




Valoa tunnelin suulle tarvitaan, tässä tapauksessa Rantatunnelin itäpuolen suulle. Hervannasta lähtiessä kohti keskustaa autolla, pyörällä tai tulevaisuudessa ratikalla on reitti visuaalisesti melkoisen tylsä, erityisesti Hervannan valtaväylän osalta. Ainoana valopilkkuna matkalla on Laulunmaan kevyenväylän silta. Se ilahduttaa työmatkalaisia, joita on paljon, enemmän kuin voisi kuvitellakaan. On merkittävää, jos jollakin yksityiskohdalla saadaan ympäristöön virkistävää vaikutusta. Betonisiltojen muuttaminen ja somistaminen on tärkeää myös kaupunkikuvallisesti.

Olisi hienoa, jos sama lehtiteema toistuisi aina Rantatunneliin saakka kaikissa pääväreissä. Mikäpä olisi ylevämpi tapa saatella työmatkalaisia aamulla työpaikalleen kuin sateenkaaren väreissä kylpevä lehtikuja?

Työ tulisi teettää työllistämistyönä ,jotta työttömänä olevia saataisiin työllistettyä.

 

Esitämme, että Tampereen kaupunki somistaa kaikki ankeat betonisillat samalla tavalla kuin Laulunmaan silta on somistettu ja että työ tulisi tehdä työllistämistyönä työttömiä työllistäen.

 

 

Tampereella 14.9.2015

 

Ulla Kampman ja Aila Dündar-Järvinen

Kaupunginvaltuutetut (sd)